HomeNieuwsEntertainmentOphef over halfnaakte zwangerschapsfoto’s van Kourtney Kardashian: "Zo ongepast!"

Ophef over halfnaakte zwangerschapsfoto’s van Kourtney Kardashian: “Zo ongepast!”

Er komt heel wat kritiek op enkele intieme foto’s van Kourtney Kardashian. «Je weet dat je kinderen dit kunnen zien? Wees een goed voorbeeld», klinkt het onder meer in de reacties.

Kourtney Kardashian kan elk moment bevallen van haar eerste kindje met Travis Barker, drummer van de band Blink-182. De 44-jarige zus van Kim en Khloé Kardashian deelde op Instagram een zwangerschapsshoot waarop ze halfnaakt poseert terwijl Barker haar boezem bedekt met zijn handen. «Aan mijn man, mijn soulmate, mijn beste vriend, mijn partner, mijn papa van onze kleine jongen, mijn alles… Ik wens je de gelukkigste verjaardag. Je maakt al mijn dromen waar en ik voel me zo gezegend dat ik je aan mijn zijde heb. Ik hou ontzettend veel van je, voor altijd», schrijft ze erbij.

Smakeloos

De kiekjes vielen echter niet bij iedereen in goede aarde. Sommigen hebben hun bedenkingen erbij, mede door het feit dat Kardashian al drie kinderen heeft. «Het spijt me, maar deze foto’s zijn walgelijk! Je hebt kinderen die naar school gaan en hier over aangesproken worden», «Dit is het soort foto’s dat je best voor jezelf houdt», «Zo’n ongepaste foto’s voor iemand die kinderen heeft», «Waarom vinden mensen dit leuk? Het is gewoonweg vulgair en smakeloos», «Je beseft toch dat je kinderen dit kunnen zien? Wees een goed voorbeeld. Dit is schaamtelijk», en «Dit zijn de meest bizarre zwangerschapsfoto’s die ik ooit gezien heb», reageren de critici.

Klik hieronder op het pijltje naar rechts om alle foto’s te bekijken.

Instagram CzpHeuKyFc4


Alles wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://www.metrotime.be/nl/showbizz/ophef-over-halfnaakte-zwangerschapsfotos-van-kourtney-kardashian-zo-ongepast

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels