HomeNieuwsEntertainmentOphef over ‘gewaagde’ foto van Kylie Jenner: «Kan je je voor één...

Ophef over ‘gewaagde’ foto van Kylie Jenner: «Kan je je voor één keer als een mama gedragen?!»

Kylie Jenner krijgt heel wat kritiek op enkele weinig verhullende kiekjes die ze op Instagram deelde. Verschillende volgers hebben hun bedenkingen erbij, zeker gezien het feit dat ze een (jonge) moeder is.

Kylie Jenner deelde gisteren enkele foto’s waarop ze een outfit draagt met een behoorlijke inkijk. Dat zie je wel vaker op Instagram, maar toch fronsten heel wat volgers de wenkbrauwen.

Aandacht vragen

De 25-jarige halfzus van Kim Kardashian is immers mama van twee kinderen, Stormi (4,5) en Wolf (8 maanden), met de Amerikaans rapper Travis Scott (31). Hoewel sommigen haar schoonheid bewonderen, vinden de meesten dergelijke foto’s «onnodig». «Ik was hier niet op voorbereid», «Een beetje gewaagd wel», «Onnodig», «Ik begrijp dit niet», «Kan je je alsjeblieft voor één keer als een mama gedragen?!», «Draag dit voor je man, niet voor ons», «Wat is het nut hiervan?», «Als je nood hebt aan aandacht, dan is het je hiermee wel gelukt», «Ben jij geen moeder?!», en «Ocharme haar kinderen!», lezen we onder meer in de reacties.


Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/ophef-over-gewaagde-foto-van-kylie-jenner-kan-je-je-voor-een-keer-als-een-mama-gedragen

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels