HomeNieuwsEntertainmentOphef over ‘bewerkte’ foto van K3: «Hoe vreemd ziet Hanne er hier...

Ophef over ‘bewerkte’ foto van K3: «Hoe vreemd ziet Hanne er hier uit?!»

Een recente foto van K3 lokt heel wat reacties uit op sociale media. Verschillende mensen fronsen de wenkbrauwen bij hoe Hanne eruitziet, en dan vooral haar elleboog.

Het bewuste kiekje is een promofoto voor hun nieuwe album ‘Waterval’. Daarop kijken Marthe, Julia en Hanne al lachend in de cameralens. Tal van mensen merkten op dat er een opvallende knobbel zit op de elleboog van Hanne.

Zonde

Dat doet hen vermoeden dat de foto overmatig bewerkt werd. «Hanne heeft wel een vreemde bult op haar arm ter hoogte van haar elleboog. Photoshop wat fout gegaan?», «Oh, wat erg!», «Iedereen ziet er zo vaag uit», en «Zonde van de Photoshop op deze foto. Waarom? De meiden hebben het niet nodig», klinkt het onder meer in de reacties.

Niet veel Photoshop

Volgens Studio 100 werd de foto echter niet overdreven bewerkt. «Er is absoluut niet veel Photoshop aan te pas gekomen. De meisjes hebben dat ook niet nodig», lezen we in TV Familie.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/ophef-over-bewerkte-foto-van-k3-hoe-vreemd-ziet-hanne-er-hier-uit

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels