HomeNieuwsEntertainmentOp DEZE leeftijd deed Jitske Van de Veire het voor het eerst:...

Op DEZE leeftijd deed Jitske Van de Veire het voor het eerst: “Je bent niet alleen”

De dochter van Peter Van de Veire, Jitske, heeft op Instagram verteld op welke leeftijd ze ontmaagd werd. Ze was een laatbloeier, maar “dat is mega oké”, klinkt het.

De gemiddelde leeftijd waarop jongeren voor het eerst vrijen, ligt rond de 17-18 jaar. Ter verduidelijking: op die leeftijd hebben ongeveer de helft van alle jongeren hun eerste keer beleefd, maar dus lang niet iedereen. Jitske Van de Veire, bijvoorbeeld, wachtte daarmee tot ze 20 was. “Ervoor was ik daar absoluut niet klaar voor. En da’s mega oké”, legt ze uit op Instagram.

Niet ongewoon

De 26-jarige eigenares van kapperszaak De Wakko kreeg heel wat positieve reacties daarop. “Heel wat mensen reageren dat ze blij zijn dat ik hier zo open over ben omdat er veel taboe bestaat rond ‘op latere leeftijd’ ontmaagd worden. Je bent niet alleen, je bent niet raar en uw grenzen zijn uw grenzen. Als je er nog niet klaar voor bent, ben je er nog niet klaar voor. Punt”, besluit ze.

Het bericht Op DEZE leeftijd deed Jitske Van de Veire het voor het eerst: “Je bent niet alleen” verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels