HomeNieuwsEntertainmentOp deze dag verdwijnen alle Marvelseries van Netflix

Op deze dag verdwijnen alle Marvelseries van Netflix

Wie graag nog de series ‘Daredevil’, ‘Jessica Jones’, ‘Iron Fist’, ‘The Punisher’ of ‘Luke Cage’ wil bekijken op Netflix, zal snel moeten zijn. Op 28 februari
zullen de series namelijk verdwijnen van de streaming-service.

Door de opkomst van de nieuwe streaming-service Disney+ werd drie jaar geleden al bekend gemaakt dat de series geen nieuwe seizoenen meer kregen. Nu heeft Disney, eigenaar van Marvel, de rechten van de series terug in handen. Hoewel kijkers verwacht hadden dat de reeksen op Netflix beschikbaar zouden blijven, aangezien het Netflix Originals zijn, is dit niet het geval.

Netflix heeft hier niet officieel over gecommuniceerd, maar bij de info van de series op het platform staat duidelijk te lezen: «Laatste dag op Netflix te zien: 28 februari». Ook Disney gaf nog geen reactie.

Waar nog te zien?

Dat de series van Netflix verdwijnen is zeker, maar of ze meteen te zien zullen zijn op Disney+ is nog niet duidelijk. Als je deze Marvel-shows nog nooit hebt bekeken en dit nog graag zou willen, heb je dus nog ongeveer twee weken de tijd. Bingen maar!

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/op-deze-dag-verdwijnen-alle-marvelseries-van-netflix

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels