HomeNieuwsEntertainment‘Ontrouwe’ vriend van Dua Lipa laat zich zuiveren door goeroe

‘Ontrouwe’ vriend van Dua Lipa laat zich zuiveren door goeroe

Onlangs genoot Dua Lipa met haar vriend Isaac Carew van een deugddoende vakantie in India. Blijkt nu dat haar vriend een ontrouw kantje heeft en hij zich daar heeft laten onderwerpen aan een ritueel om van zijn overspeligheid af te geraken.

De 23-jarige populaire zangeres Dua Lipa is sinds 2015 samen met Isaac Carew. Na een pauze van enkele maanden in het begin van vorig jaar lijken ze weer gelukkiger dan ooit.

In bed met nichtje van Dua Lipa

Toch doen de geruchten al een tijdje de ronde dat Isaac, een bekende kok en fotomodel, de bloemetjes wel eens buiten zet achter haar rug, zo wisten haar vriendinnen eerder al te vertellen. “Hij is gewoon een vrouwenzot. Elke keer als Dua het land uit was voor haar wereldtournee, lag hij geregeld met een ander in bed. Echt, hij deed het zelfs met een nichtje van Dua, kun je je dat voorstellen! Om maar te zeggen wat voor onbetrouwbare vent hij is!”, lezen we in TV-Familie.

Toch blijft de in Londen geboren zangeres met Albanese roots het overspelige gedrag van Isaac door de vingers zien. “Ja, hij heeft zijn gebreken. Maar toch hou ik van hem. Isaac heeft zijn liefde aan mij bewezen. Dat deed hij tijdens een recente reis naar India. Hij heeft een groot offer gebracht”, liet ze weten.

Gezuiverd van overspeligheid

Daar wou de zangeres van wereldhits zoals ‘Be the One’ en ‘New rules’ niet verder over uitweiden, maar volgens Britse journalisten mag je dat ‘offer’ vrij letterlijk nemen. “Dua en Isaac gingen er naar een tempel en offerden voedsel aan enkele hindoegoden. Dat deden ze terwijl ze een ceremonie ondergingen waarbij de ziel van Isaac gereinigd werd”, klinkt het.

Met andere woorden: Isaac werd gezuiverd van zijn overspeligheid. Ze brachten daarbij een bezoek aan een bekende ‘liefdesfakir’, een man die rechtstreeks in verbinding zou staan met Lakshmi, de hindoegodin van de liefde. Vooral Isaac werd onderworpen aan een zuiveringsritueel. “Bij hem werd zijn drang tot ontrouw bezworen. Zijn ziel werd gezuiverd, zodat zijn hart alleen nog voor Dua zou kloppen”, aldus enkele welingelichte bronnen.

Het bericht ‘Ontrouwe’ vriend van Dua Lipa laat zich zuiveren door goeroe verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels