HomeNieuwsEntertainmentOngelofelijk veel toeschouwers voor NSYNC-ster op Walk of Fame

Ongelofelijk veel toeschouwers voor NSYNC-ster op Walk of Fame

Boysband NSYNC heeft in Hollywood een eigen ster op de Walk of Fame gekregen. Het was er een overrompeling van fans die de plechtigheid niet wilden missen en dat terwijl NSYNC sinds 2001 geen nieuw materiaal meer heeft uitgebracht.

Lance, Justin, Joey, Chris en JC zijn gisteren voor het eerst in twee jaar samengekomen. Op de beroemde Walk of Fame mochten ze hun eigen NSYNC-ster onthullen. Tegen alle verwachtingen in, trok de boysband flink wat toeschouwers – zelfs veel meer dan normaal bij deze plechtigheden.

Hartvormige bordjes

Honderden fans stonden langs beide kanten van de weg te drummen, in de hoop een glimps van hun idolen op te vangen. Ondanks dat het vijftal sinds 2001 geen nieuwe nummers meer heeft uitgebracht, is de liefde bij de NSYNC-fans nog lang niet bekoeld. Sommige fans blijven zelfs de nacht voordien al kamperen.

Tijdens het inhuldigingsmoment hielden jonge vrouwen zelfs hartvormige bordjes vast met de namen van de groepsleden op. Als dat niet ‘I Want You Back’ schreeuwt, dan weten we het ook niet meer.

Het bericht Ongelofelijk veel toeschouwers voor NSYNC-ster op Walk of Fame verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels