HomeNieuwsEntertainment‘One Tree Hill’-cast zamelt geld in voor dorp verwoest door orkaan Florence

‘One Tree Hill’-cast zamelt geld in voor dorp verwoest door orkaan Florence

De cast van de Amerikaanse serie ‘One Tree Hill’ heeft warme herinneringen aan het dorpje Wilmington in North Carolina. Het was immers de set voor de populaire serie, die stopte in 2010. Het dorp is echter zwaar getroffen door orkaan Florence, en de cast wil de inwoners nu helpen.

Danneel Ackles, die de rol van Rachel op zich nam, en andere actrices zoals Hilarie Burton en Sophia Bush hebben een fundraiser opgericht om de inwoners van Wilmington bij te staan. Na een paar uur hadden de dames al meer dan 6.000 dollar ingezameld.

‘One Tree Hill’ is niet de enige televisieserie die in het dorpje Wilmington is opgenomen. Aandachtige kijkers kunnen ook in ‘Dawson’s Creek’ en in de films ‘The Notebook’, ‘I Know What You Did Last Summer’ en ‘Firestarter’ het dorp herkennen.

Het zuidoosten van de Verenigde Staten kampt nog steeds met zware overstromingen door de storm Florence, die zelfs nog erger zullen worden. De Washington Post telde dat er zondag al zeker zeventien personen om het leven zijn gekomen.

Het bericht ‘One Tree Hill’-cast zamelt geld in voor dorp verwoest door orkaan Florence verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels