HomeNieuwsEntertainmentNuria uit ‘Blind Getrouwd’: «Hoe graag ik onze jongens ook zie, geen...

Nuria uit ‘Blind Getrouwd’: «Hoe graag ik onze jongens ook zie, geen dochter hebben blijft een groot gemis»

Nuria Gilizintinova, die we kennen uit het eerste seizoen van ‘Blind Getrouwd’, vindt het jammer dat ze geen dochtertje heeft en wellicht nooit zal hebben. «Het klinkt egoïstisch, maar ik moet rouwen om de dochter die ik nooit zal hebben», klinkt het.

Nuria en Stijn zullen in november zes jaar getrouwd zijn. Ze zijn nog steeds gelukkig samen en hebben twee zoontjes, Victor (3,5) en Théodore (bijna 2). Stiekem droomde Nuria van een derde kind, en dan het liefst een dochtertje, maar dat zal er wellicht niet meer van komen. «Mijn hart zegt dat we voor een derde moeten gaan, maar mijn verstand zegt van niet. En daarom hebben we samen beslist om het bij twee kinderen te houden. Het klinkt egoïstisch, maar ik moet rouwen om de dochter die ik nooit zal hebben. Als ik meisjeskleren zie, knaagt dat. Pas op, ik besef dat ik in een luxepositie zit. Als ik denk aan het andere Blind Getrouwd-koppel Veerle en Nick, die een kindje hebben verloren, voel ik mij zelfs wat schuldig. Maar eerlijk, hoe graag ik onze jongens ook zie, geen dochter hebben blijft een groot gemis», vertelt ze in Story.

Lot niet tarten

Stijn bekijkt het meer langs de praktische kant. «We moeten realistisch blijven en content zijn met onze twee gezonde kinderen. Waarom zouden we het lot tarten? En wat als het opnieuw een jongen wordt? Het leven is ook afgestemd op een gezin van vier: op restaurant, in de auto… En zo hebben we beiden één kind om in de gaten te houden. Wat soms nu al niet lukt», besluit hij.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/nuria-uit-blind-getrouwd-hoe-graag-ik-onze-jongens-ook-zie-geen-dochter-hebben-blijft-een-groot-gemis

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels