Vind ons op

Zita

Heidi Van Tielen hekelt kritiek op lingeriefoto: “Ik ben naast mama ook vrouw”

Entertainment

Heidi Van Tielen hekelt kritiek op lingeriefoto: “Ik ben naast mama ook vrouw”

Joe-presentatrice Heidi Van Tielen haalt op Instagram uit naar enkele vrouwen die kritiek hadden op een lingeriefoto van haar.

Heidi Van Tielen deelde dinsdagavond een foto waarop ze in lingerie poseert voor de spiegel. Heel wat mensen uitten hun bewondering daarop. «Wow, wat een lichaam», «Je ziet er stralend uit in je mooi lingeriesetje», en «Maar wauwie, hoe sexy ben jij», klinkt het onder meer.

Bedenkingen

Enkele vrouwen hadden er hun bedenkingen echter bij. «Onzeker over je lichaam waardoor je voor Vlaanderen in je half nakie post?», en «Straks klagen dat de foto her en der verspreid wordt. Kan je zoiets niet voor jezelf houden?», lezen we ook in de reacties.

Verontwaardigd

De 35-jarige moeder van één en zus van Erika Van Tielen liet die laatste reacties niet zomaar passeren. «Toch even niet goed van hoe sommige vrouwen reageren op mijn laatste post. Het laag van me vinden en me ontvolgen. Ik ben naast mama ook vrouw en er is niets mis met dat af en toe ook eens te laten zien. Dat is een kracht van het vrouwelijke geslacht, geen zwakte. Aan alle mama’s die denken dat ik niets heb overgehouden aan mijn zwangerschap: bijna twee jaar later heb ik nog altijd serieuze rugproblemen en kan ik niet sporten. Ieder heeft het zijne. Geloof me. Veel liefs», schrijft ze.

Instagram Stories / @heidivantielen

Foto: Instagram

Dit artikel verscheen eerst op Metro

Meer in Entertainment

To Top