HomeNieuwsEntertainmentNuria uit ‘Blind Getrouwd’ deelt eerlijke lingeriefoto: «Mooi dat je je onzekerheden...

Nuria uit ‘Blind Getrouwd’ deelt eerlijke lingeriefoto: «Mooi dat je je onzekerheden niet wegwerkt»

Nuria Gilizintinova wordt overladen met complimenten op een foto waarop ze in lingerie poseert. Haar volgers vinden het fijn dat ze een onbewerkte versie van zichzelf laat zien. «Jij geeft mensen zoals ik meer vertrouwen», wordt er gereageerd.

Nuria Gilizintinova, die zeven jaar geleden de liefde zocht en vond bij Stijn Van Poucke in ‘Blind Getrouwd’, heeft een eerlijke foto gedeeld op Instagram. De 35-jarige mama van twee poseert immers in lingerie zonder eventuele ‘onvolmaaktheden’ te camoufleren. «Ik heb een zwak voor witte lingerie…», schrijft ze erbij.

Voorbeeld voor velen

Haar authenticiteit wordt massaal geprezen door haar volgers. «Zo fier en zo blij dat jij telkens toont hoe je werkelijk bent zonder Photoshop, zonder wegwerken van je onzekerheden… Jij geeft mensen zoals ik meer vertrouwen. Je hoeft niet het perfecte lichaam te hebben om mooi te zijn. Velen zouden een voorbeeld aan jou kunnen nemen, mensen moeten van alles behalve perfect zijn», «Mooi, meer van dat graag», «Mag zeker getoond worden, ook al komen er reacties van ‘waarom post je zoiets?’… Laat die mensen maar zeiken! Het is altijd zo dat vrouwen niets mogen tonen, maar het mag wel! Je moet trots zijn op je eigen lichaam!», en «Staat je beeldig! Wees fier op jezelf en moet kunnen», klinkt het respectvol in de reacties.

Normaal lichaam

Afgelopen zomer kreeg Nuria ook al heel wat lof nadat ze een eerlijke bikinifoto op het strand deelde. «Het is fijn om eens een normaal lichaam te zien», was de algemene teneur toen.

Instagram Cl9gMrfrpoj


Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/nuria-uit-blind-getrouwd-deelt-eerlijke-lingeriefoto-mooi-dat-je-je-onzekerheden-niet-wegwerkt

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels