HomeNieuwsEntertainmentNieuwe VIJF-reeks ‘Oh My God’ laat partygirls eventjes bezinnen in een klooster

Nieuwe VIJF-reeks ‘Oh My God’ laat partygirls eventjes bezinnen in een klooster

Tv-zender VIJF zet alles op alles voor het najaar. Nadat eerder werd aangekondigd dat het seksleven van Pommeline en Fabrizio zou worden bestudeerd, maken ook een paar andere oude bekenden opnieuw hun opwachting … in een klooster. 

In de nieuwe reeks ‘Oh My God’ worden vijf jonge vrouwen gevolgd tijdens hun tijd in een klooster. Denk niet aan een paar brave ‘dutskes’, maar wel rasechte femmes fatales die wel een tijdje bezinning kunnen gebruiken. In hun vrije tijd doen ze normaal niets liever dan uitgaan, shoppen en allerlei stunts uithalen waardoor ze veel aandacht krijgen en het liefst van aantrekkelijke mannen. Bij VIJF zagen ze de ideale kandidaten in voormalige Temptation Islands-verleidsters Yasmine en Chloë.

Nieuwe levensstijl 

Het zal voor de dames een grote aanpassing zijn want in het klooster moeten ze om te beginnen hun smartphone afgeven. Ook roken, make-up en alcohol is niet toegelaten. In plaats daarvan moeten ze zich bezighouden met bezinning, bidden en vrijwilligerswerk. Benieuwd of ze het licht gaan zien.


Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels