HomeNieuwsEntertainmentNieuwe strip vertelt het liefdesverhaal van Harry en Meghan

Nieuwe strip vertelt het liefdesverhaal van Harry en Meghan

Nu de trouw van de Britse prins Harry en Meghan Markle nog net iets meer dan een maand van ons is verwijderd, heeft een uitgeverij het verhaal van het koppel in een strip gegoten. ‘The Royals: Prince Harry & Meghan Markle’ vertelt hoe de twee elkaar leerden kennen, maar gaat ook dieper in op de acteercarrière van de Amerikaanse actrice.

Op 19 mei, dat is over iets meer dan een maand, trouwen de Britse prins Harry en de Amerikaanse actrice Meghan Markle. Niet verwonderlijk dus dat we in de aanloop naar de grote dag meer en meer hebbedingetjes over de twee tortelduifjes op de markt zullen zien komen. Het laatste nieuwe product: ‘The Royals: Prince Harry & Meghan Markle’, een strip die het verhaal van de romance tussen de twee vertelt.

Het verhaal is een idee van het bedrijf TidalWave Productions, dat eerder ook al de relatie van prins William en zijn vrouw Kate Middleton in beeld bracht. Er bestaan drie versies van de strip. Een traditionele uitgave van 26 pagina’s, een strip met een harde cover en 40 pagina’s en een huwelijkversie met op de cover een speciale tekening van de kunstenar Joey Mason.

Haar scheiding en het verlies van zijn moeder

In de strip gaat het uitgebreid over hoe de twee elkaar via een gemeenschappelijke vriend leerden kennen, hun reis naar Botswana en hoe er diamanten van prinses Diana, de moeder van Harry, in de verlovingsring verwerkt zitten. Bovendien focust het ook op het overlijden van Diana, de acteercarrière van Meghan Markle en haar eerder huwelijk en scheiding.

Tidalwave Productions

Het bericht Nieuwe strip vertelt het liefdesverhaal van Harry en Meghan verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels