Vind ons op

Zita

Nieuwe hond in Witte Huis: president Biden stelt ‘Commander’ voor (video)

Entertainment

Nieuwe hond in Witte Huis: president Biden stelt ‘Commander’ voor (video)

De Amerikaanse president Joe Biden heeft een nieuwe hond in het Witte Huis. Biden heeft de puppy ‘Commander’ voorgesteld met een foto en een kort filmpje op Twitter.

Volgens berichten in de media is de Duitse herder een cadeau van familie aan de 79-jarige president. Biden begroette hem met de woorden «Welkom in het Witte Huis». In het bijgevoegde filmpje is te zien hoe Biden en bal gooit en «Commander» er achteraan stormt.


Biden nam na zijn inauguratie zijn twee Duitse herders Major en Champ mee naar het WItte Huis. Champ stierf afgelopen zomer. Major haalde de krantenkoppen na incidenten met personeel van het Witte Huis. Zo zou hij een lid van het veiligheidsteam van Biden gebeten hebben. De hond woont nu vooral in het huis van de familie in Wilmington in de staat Delaware.

Kat op komst

First lady Jill Biden had in het voorjaar al aangekondigd dat er binnenkort ook een kat in het Witte Huis zou komen wonen. Een woordvoerster heeft nu tegen CNN gezegd dat dat voor januari is.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/nieuwe-hond-witte-huis-president-biden-stelt-commander-voor-video

Meer in Entertainment

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top