HomeNieuwsEntertainmentNiels Destadsbader openhartig over pijnlijkste bedervaring: "Heb toen een half uur gebleit"...

Niels Destadsbader openhartig over pijnlijkste bedervaring: “Heb toen een half uur gebleit” (video)

‘Meeloper’ Sam De Bruyn van Qmusic legt al joggend Niels Destadsbader op de rooster.

Sam en Niels lopen samen door Deerlijk, waar ze Niels al sinds zijn jeugdjaren kennen. Er wordt over zijn carrière, de liefde voor zijn dorp én zijn lastige liefdesleven gepraat.

En over dat laatste onderwerp deelt Qmusic op Instagram een fragmentje. “Ik had iemand leren kennen en op café lang mee gepraat. Echt super plezant. Op een bepaald moment gaat ze mee naar huis en blijft ze slapen. ’s Morgens word ik wakker, zij ligt naast mij. Ik word wakker van een geluid. Ik kijk en zie haar iets wegsteken. Ik zeg: “Heb jij nu juist een foto genomen met je gsm?” Ze ontkende het maar ik zag aan haar ogen, ook al kende ik ze nog niet zo lang, dat ze aan het liegen was”, aldus Niels.

Maar ’t verhaal gaat nog verder… “Ik heb gelukkig direct die gsm gepakt. Die was nog niet vergrendeld. Ze had foto’s genomen om naar haar vriendinnen te sturen, waarschijnlijk ‘het is gelukt’, zo dat… Dan heb ik al die foto’s gewist, naar verwijderde items gegaan, nog een keer gewist en haar vriendelijk verzocht om binnen de twee minuten mijn huis te verlaten. Ik heb de deur dicht gedaan en heb een half uur zitten bleiten.”

https://www.instagram.com/p/B5AAs-EBY6y/

De volledige podcast met Niels vind je hier!

Bron: Qmusic – Foto: BELGA

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels