HomeNieuwsEntertainmentNiels Destadsbader openhartig over BV: «Wij zouden een heel passioneel koppel zijn»

Niels Destadsbader openhartig over BV: «Wij zouden een heel passioneel koppel zijn»

Wie het Eén-programma ‘Zomerhit’ een beetje volgt, weet dat Niels Destadsbader en Siska Schoeters de presentatoren van dienst zijn. Kijkers vinden hen alvast een topduo en het zou niet de eerste keer zijn dat sommigen vermoeden dat de twee iets meer dan vrienden alleen zijn… «Siska heeft ooit in een interview gezegd dat ik haar favoriete onenightstand ben», glundert Niels.

Twee maanden geleden deelde Siska Schoeters een foto waarop ze een kus krijgt van Niels Destadsbader. In de reacties vroegen sommige mensen zich dan ook af of er meer dan vriendschap alleen tussen hen speelt. Nu presenteren Siska en Niels samen de muziekshow ‘Zomerhit’ op Eén en ook daar zijn ze een geoliede tandem.

Lekker ding

Straks denken mensen opnieuw dat ze een koppel vormen. «Als dat gebeurt, dan is dat alleen maar goed nieuws. Dat wil zeggen dat we klikken. Trouwens, Siska heeft ooit in een interview gezegd dat ik haar favoriete onenightstand ben», lacht Niels in Story. «Ik was toen nog heel jong», vult Siska aan. «Nee, ik heb inderdaad altijd een serieuze boon gehad voor Niels. Ten tijde van Studio Brussel gingen we met de collega’s iets drinken op café en ze vroegen me wat mijn guilty pleasure is. Ik antwoordde: Niels Destadsbader. Plots werd het heel stil aan tafel. Het was not done om Niels tof te vinden. Laat staan hem een lekker ding te vinden», klinkt het. «Toen ik dat aan mijn vrienden vertelde, heb ik serieus wat punten gescoord», gaat Niels verder. «Tot ze een paar maanden later in een tv-programma vertelde dat ze me schattig vond. De sexyness was er meteen af», aldus Niels.

Goedmaakseks

Toch wil de 33-jarige zanger en presentator nog iets kwijt over hem en Siska (40). «Ik denk dat Siska en ik een heel passioneel koppel zouden zijn. Met borden gooien en al. We hebben allebei dezelfde slechte eigenschappen: heel impulsief en koppig», legt hij uit. «Maar ik ben niet zo koppig als jij», antwoordt Siska. «Kijk, het begint al», vult Niels aan. «We zeggen alles wat we denken. Dat heeft zijn voordelen, je weet wat je aan mekaar hebt, maar het kan ook serieus botsen», aldus Niels. «Met de nodige discussies als gevolg», reageert Siska. «Maar dan is er achteraf de goedmaakseks», knipoogt Niels. «We gaan veel moeten schrappen uit dit interview. Als mijn mama dit allemaal leest…», besluit Siska.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/niels-destadsbader-openhartig-over-bv-wij-zouden-een-heel-passioneel-koppel-zijn

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels