HomeNieuwsEntertainmentNicki Minaj zet er een punt achter

Nicki Minaj zet er een punt achter

De gewone mens moet zwoegen tot laat in de zeventig, maar dat geldt niet voor de sterren van deze wereld. Amper 36 is ze en Nicki Minaj gaat met pensioen. Dat liet de Amerikaanse rapster donderdagavond weten op Twitter. 

De artieste achter hits als ‘Bang Bang’ en ‘Anaconda’ heeft haar leven netjes op een rijtje. In 2018 had ze een nettowaarde van 75 miljoen dollar, geen mens die haar niet kent en binnenkort stapt ze ook nog eens in het huwelijksbootje met Kenneth Perry. Hij is eveneens actief in de muziekindustrie, maar werd in 1995 schuldig bevonden aan verkrachting en is dus geen onbesproken figuur in Hollywood.

Pensioen

Hoewel Minaj in juni nog een nieuwe single, ‘Megatron’, uitbracht en liet weten bezig te zijn aan een nieuw album, ziet de zangeres daar nu van af. “Ik heb besloten om met pensioen te gaan en een gezin te stichten”, liet ze weten op Twitter. Ze roept haar fans op om vooral naar haar muziek te blijven luisteren. Met die aankondiging komt dus een einde aan haar 9-jarige rapcarrière. Ze bracht in totaal vier albums uit en werkte samen met andere beroemdheden zoals Drake en Lil Wayne.

Het bericht Nicki Minaj zet er een punt achter verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels