HomeNieuwsEntertainmentNederlandse presentatrice trolt viespeuk die naaktfoto’s van haar vraagt

Nederlandse presentatrice trolt viespeuk die naaktfoto’s van haar vraagt

Weet je niet goed hoe je moet omgaan met viespeuken die naaktfoto’s van je willen? Wel, Sylvana IJsselmuiden doet het even voor. En hoe!

Sylvana IJsselmuiden is bij onze noorderburen behoorlijk populair, en al helemaal bij het lezerspubliek van de mediawebsite Dumpert. De 24-jarige presentatrice en actrice heeft een geweldig gevoel voor humor en zet dat talent maar al te graag in als ze voor de zoveelste keer ranzige verzoekjes krijgt van viezeriken.

Verrassend lekker

Onlangs vroeg zo’n hoogvlieger haar om naaktfoto’s naar hem door te sturen. Sylvana antwoordde bevestigend, maar vroeg wel “om ze niet naar zijn vrienden door te sturen”. De jongeman maakte duidelijk dat hij dat niet zou doen “omdat hij respect heeft voor vrouwen”.

Vervolgens stuurde Sylvana een foto van zichzelf met kleren aan, en een gefotoshopte bus zeep van het merk ‘Sylvana’ met daarop: “Verrassend lekker, voor een extra natta clit”. De reactie aan de overkant was niet helemaal in lijn met wat hij eerder over vrouwen zei.

 

Het is niet de eerste keer dat Sylvana IJsselmuiden op dergelijke, hilarische wijze reageert op vuile verzoekjes. Hieronder enkele voorbeelden.

Het bericht Nederlandse presentatrice trolt viespeuk die naaktfoto’s van haar vraagt verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels