HomeNieuwsEntertainmentNederlandse blaast Pink van haar sokken met cover

Nederlandse blaast Pink van haar sokken met cover

De Amerikaanse zangeres Pink is zwaar onder de indruk van de cover van de Nederlandse Michelle Hoogendoorn. “Ik moet nu laten zien wat ik kan”, reageert het meisje.

Het was het Amerikaanse magazine Glamour dat Pink een aantal covers van fans liet luisteren. Vooral de versie van het Nederlandse meisje blies de popartiest van de sokken. “Dat is beter dan ik ooit zal klinken”, zei de stomverbaasde zangeres. “Is dit een zangeres die platen uitbrengt? Nee? Dan moet daar snel verandering in komen.”

 

“Helemaal overdonderd”

Michelle is overdonderd door de aandacht die ze plots krijgt. “Een paar uur nadat de video van Pink online was gezet, stond ik bij ‘De Wereld Draait Door’. Helemaal te gek, maar ook heel erg nieuw voor mij. Ik was heel zenuwachtig. Dat was ook wel te zien”, vertelt ze aan RTL Nieuws. “Dit gaat zo snel, ik ben helemaal overdonderd.”

Toch probeert de Nederlandse met met beide voeten op de grond te blijven staan en te profiteren van de aandacht. “Al die heisa nu, daar moet ik op meeliften. Ik ben nu een half jaar bezig met de covers. Nu krijg ik de kans en de publiciteit om te laten zien wat ik kan”, klinkt het ambitieus.

 

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels