HomeNieuwsEntertainmentNathalie Meskens krijgt een rijverbod van 15 dagen

Nathalie Meskens krijgt een rijverbod van 15 dagen

Nathalie Meskens mag 15 dagen lang niet achter het stuur van een auto kruipen en moet een fikse boete betalen. De presentatrice/actrice krijgt de straf omdat ze vorig jaar aan een veel te hoge snelheid geflitst werd.

De Brugse politierechtbank is niet mild geweest voor Nathalie Meskens. De presentatrice van ‘Beste Kijkers’ werd vorig jaar langs de N49 in Damme geflitst aan 130 kilometer per uur. Daar mag je eigenlijk maar 90 kilometer per uur rijden. Dat leverde de actrice uit onder andere ‘Tegen de Sterren Op’ een rijverbod van 15 dagen en een boete van 657 euro op.

Meskens was zelf niet aanwezig in de rechtbank, maar liet zich vertegenwoordigen door haar advocaat Luc Coucke. Die hoopte dat de rechter niet te streng zou zijn, omdat Meskens de buurt niet zo goed kende. “Net als zovelen liet ze zich vangen op die plaats. Ze is niet van West-Vlaanderen en kende die weg dus niet. Ze was er zich niet van bewust dat er maar 90 mocht gereden worden”, klonk het. Voor de actrice is het haar eerste veroordeling ooit.

Het bericht Nathalie Meskens krijgt een rijverbod van 15 dagen verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels