HomeNieuwsEntertainmentNathalie Meskens bezorgd om 'normale' bevalling: "Percentages zijn niet echt hoopvol" (foto)

Nathalie Meskens bezorgd om ‘normale’ bevalling: “Percentages zijn niet echt hoopvol” (foto)

Dat laat ze zelf weten op Instagram.

In een openhartig bericht, naast een mooie foto van haar bolle buik, laat Nathalie Meskens aan haar volgers weten dat haar dochter nu al ‘dwars ligt’. En dat mag je letterlijk nemen.

“Hoe dichter we de uitgerekende datum naderen, des te zenuwachtiger me dit maakt. Want zoals ze nu ligt, kan ik niet ‘normaal’ bevallen”, klinkt het. “Het kan nog altijd dat ze draait, “zelfs last minute” zeggen alle lieverds in mijn omgeving… maar de percentages zijn niet echt hoopvol”, gaat ze verder.

Zelf proberen

“Je kan het zelfs proberen te pushen door ‘een versie’ te laten doen, wat heel pijnlijk blijkt te zijn en maar 1 op 2 lukt, maar neemt niet weg dat het idee van een keizersnede me al veel traantjes heeft gekost”, aldus Nathalie. “Ik doe nu alles wat ik kan van spinning babies oefeningen, acupunctuur, osteopathie, hypnobirthing, visualisatie, meditatie en mantra’s om haar te stimuleren om te draaien, maar… zij beslist”, beseft Meskens.

Aanvaarden

“En dat moet ik leren aanvaarden, accepteren… Wat het straks ook wordt. Ik heb ook heel wat vriendinnen die ook een keizersnede hebben gehad en me geruststellen. Het allerbelangrijkste is dat ze gezond is en daar blijf ik elke dag zo dankbaar voor… Hoe ze ook ter wereld komt straks. Zo sterk en vrouwelijk ik me al gevoeld heb de afgelopen maanden, maar tegelijk ook al zo kwetsbaar en klein en bang… Loslaten Messi, loslaten”, besluit Nathalie.

https://www.instagram.com/p/B9jBXUeh_eN/

Foto: Instagram

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels