Vind ons op

Zita

Natalia deelt borstvoedingsfoto: «Zo mooi en zo echt!»

Entertainment

Natalia deelt borstvoedingsfoto: «Zo mooi en zo echt!»

Natalia Druyts heeft op Instagram een eerlijke foto gedeeld waarop ze borstvoeding geeft aan haar zoontje. Haar volgers loven haar openhartigheid.

Vorige maand beviel Natalia van haar tweede kindje, een jongetje dat luistert naar de naam Apollo. Een broertje dus voor Bobbi-Loua, die anderhalf jaar oud is. De 41-jarige zangeres kiest ook nu voor borstvoeding en deelde vanmorgen een eerlijke foto daarvan. «Goodmorning this sunday everyone! #mylittlefamily #breastfeeding #cosyhome #graagallestraag», schreef ze erbij.

Liefdevol gezin

Haar volgers vinden het leuk dat ze zo open is over haar leven. «Hele mooie en pure foto», «Hoe zalig en schattig is dit», «Zo mooi. Zo echt. Zo genieten», «Prachtige foto! Niks mooier dan je kind zelf te kunnen voeden», «Geniet ervan, het is zo vlug voorbij», «Wat een liefdevol gezinnetje», en «Mooi om dit met ons te delen», lezen we onder meer in de reacties.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/natalia-deelt-borstvoedingsfoto-zo-mooi-en-zo-echt

Meer in Entertainment

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top