HomeNieuwsEntertainmentNasrien Cnops bevallen van tweede kindje: «Wij zijn compleet en dolgelukkig»

Nasrien Cnops bevallen van tweede kindje: «Wij zijn compleet en dolgelukkig»

Nasrien Cnops is voor de tweede keer mama geworden, opnieuw van een dochtertje. Dat maakte ze vol trots bekend op Instagram.

Feestelijk nieuws ten huize Nasrien Cnops! De 34-jarige NRJ-presentatrice en haar vriend Gunther zijn de trotse ouders geworden van een meisje dat luistert naar de naam Tove. Een zusje dus voor Aren, die anderhalf jaar jong is. «Tove. Awesome Aren, Geweldige Gunther en ikzelf stellen jullie met gepaste trots en laaiend enthousiasme voor aan het nieuwste lid van ons gezin. Zondag 25/06 kwam ze na twee welgemikte perssessies om 23.42u ten tonele. 52 cm van kop tot teen lintgemeten en 3,576 kg droog aan de haak maken haar de perfecte toevoeging aan Team Tovenaren. Partner in professionele deugnietenstreken, levendig lachebekje en discreet drollendraaier zijn slechts een greep uit de brede waaier aan posities die ze zal belichamen. Wij zijn compleet en dolgelukkig», schrijft Nasrien op Instagram.

Volgers in de wolken

De felicitaties van haar volgers stromen massaal binnen. «Heerlijk! Van harte gefeliciteerd lieverd!», «Wat een mooie naam en een wolk van een baby. Geniet ervan samen met je gezinnetje!», «Ooooh proficiat! Wat een dolleke!», en «Wat een prachtige meid! Een hele dikke proficiat! Mooie naam», wordt er enthousiast gereageerd.

Instagram CuC071xrLyh


Wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://www.metrotime.be/nl/showbizz/nasrien-cnops-bevallen-van-tweede-kindje-wij-zijn-compleet-en-dolgelukkig

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels