HomeNieuwsEntertainmentNa Pommeline is nu ook Fabrizio onder het mes gegaan

Na Pommeline is nu ook Fabrizio onder het mes gegaan

Deze week toonden we je al het resultaat van Pommeline’s bilvergroting en vandaag is het de beurt aan haar vriendje ,Fabrizio, om onder het mes te gaan. Hoewel hij er lang naar heeft uitgekeken, viel er in een filmpje van plastische chirurg Diana Gabriels toch enige nervositeit te bespeuren. 

Fans kunnen in het videofilmpje zien hoe het trio naar de kliniek van plastisch chirurg Gabriëls rijdt in het Nederlandse Zoetermeer. Daar zal de Griekse verleider een meer Vlaamse neus aangemeten krijgen. Iets waar het vriendje van Pommeline zich naar eigen zeggen zich al jaren aan stoort. Het bultje op zijn neus zal nu eindelijk afgevlakt worden. De stoere bink lijkt in eerste instantie geen krimp te geven, maar hoe dichter ze bij de kliniek komen, hoe nerveuzer hij wordt. “Ik heb al 26 jaar deze neus hé, het blijft spannend. Tattoo’s zet ik zonder problemen, maar spuiten daar ben ik niet voor”.

Een beetje groggy 

Ondertussen heeft Pommeline op sociale media laten weten dat de operatie zonder problemen is verlopen, maar dat Fabrizio nog een beetje groggy is van de verdoving. Er zijn nog geen na-foto’s beschikbaar zoals bij Pommeline. Maar als alles goed verloopt, krijgen we binnenkort een filmpje te zien van de operatie.

Het bericht Na Pommeline is nu ook Fabrizio onder het mes gegaan verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels