HomeNieuwsEntertainmentHaters vonden haar 'te oud voor een bikini'. Nu start ‘Baywatch’-ster met...

Haters vonden haar ’te oud voor een bikini’. Nu start ‘Baywatch’-ster met OnlyFans: “Ze kunnen mijn kont kussen!”

De 54-jarige ‘Baywatch’-ster Donna D’Errico heeft leuk nieuws voor haar fans én minder leuk nieuws voor haar haters.

Eind vorige maand liet Donna D’Errico weten dat ze haar buik vol had van kritiek die ze kreeg op een bikinifilmpje dat ze op Instagram had geplaatst. Toen kreeg ze van enkele vrouwen namelijk te horen dat ze ’te oud was’ om in bikini te poseren. “Laat me je iets vertellen dat je misschien zal verbazen… Ik kan eigenlijk letterlijk dragen en doen wat ik wil”, was een deel van Donna’s reactie toen. En het blijft niet bij woorden alleen, zo blijkt. Recent kondigde de ‘Baywatch’-actrice aan dat ze haar eigen OnlyFans-pagina had aangemaakt. Daar kunnen mensen, tegen betaling, pikanter beeldmateriaal van de vrouw verwachten.

“Ze kunnen mijn kont kussen!”

Bij de aankondiging van haar OnlyFans-pagina, moet Donna ook nog iets van het hart. “Instagram verwijderde mijn andere post (een eerste aankondiging van haar OnlyFans-avontuur, red.) omdat teveel Karens (een term die door sommigen gebruikt wordt om klagende vrouwen te omschrijven, red.) erover klaagden dat mijn tekst liet uitschijnen dat ik aan prostitutie deed… Ik doe mijn best om niet te lachen. Ik post het nu opnieuw met een nieuwe foto waarop iets te zien is dat de Karens kunnen kussen (haar kont, red.)”, bijt Donna van zich af. “Ik draag graag sexy lingerie. Ik heb echter geen man om het voor te dragen en ik kan niet alleen in mijn huis zitten en het willekeurig dragen. Dus ik heb nu plezier en ik voel me enorm sexy. Mannen geven me complimentjes en ik geniet ervan. Laat me leven. Als ik 80 ben, zal ik terugkijken en blij zijn dat ik dit gedaan heb toen ik nog jong was”, geeft ze nog verder als uitleg over waarom ze een OnlyFans-pagina start.

“Mijn vagina zal je niet zien”

Donna laat ook meteen weten wat haar OnlyFans-abonnees wel en niet mogen verwachten. “Je zal me in bikini en lingerie zien poseren en leuke dingen zien doen. Nieuwe en oude foto’s en filmpjes zullen de revue passeren. Wat je niét zal zien? Mijn vagina. Wat ik niet wil zien: jouw ‘mannelijkheid'”, besluit ze. Duidelijk!

Foto: Instagram

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels