HomeNieuwsEntertainmentNa blonde Lize Feryn laat nu ook Aster Nzeyimana zijn haar kleuren:...

Na blonde Lize Feryn laat nu ook Aster Nzeyimana zijn haar kleuren: «Nee, is dat echt?!» (foto)

Nadat Lize Feryn zich enkele dagen geleden een blond kapsel aanmat, heeft nu ook haar vriend Aster Nzeyimana een metamorfose ondergaan. Zijn volgers reageren echter verdeeld op het resultaat.

Afgelopen woensdag deelde Lize Feryn een foto op Instagram waaruit bleek dat ze voortaan als blondine door het leven gaat. Dat inspireerde haar vriend Aster Nzeyimana blijkbaar, want nu heeft hij zijn donkere coupe ingeruild voor een grijsachtig exemplaar. Hij deelde een foto van het resultaat op Instagram. «Blijkbaar is dat de mode, Lize», knipoogt hij erbij.

Gemengde reacties

Lize laat met ‘Ik vind het mooi, sjoeke’ alvast weten dat ze positief verrast is, maar niet iedereen is overtuigd van de transformatie. «Oh nee, niet doen!», «Zo jammer, Aster. Past jouw totaal niet», en «Nee, is dat echt?! Da’s niet echt, toch?», wordt er gereageerd. Anderen kunnen het dan weer wél smaken. «Trendsetter», «Twinning is winning! Staat je goed», en «Beetje Peter Vandenbempt-achtig», klinkt het ook.UPDATE: Intussen heeft Aster een nieuw Instagrambericht gedeeld waarin hij duidelijk maakt dat het om een grapje ging. «Wow! GENE PANIEK! Lizeke blijft de enige d̶̷o̶̷m̶̷m̶̷e̶̷ blonde in het gezin», klinkt het.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/na-blonde-lize-feryn-laat-nu-ook-aster-nzeyimana-zijn-haar-kleuren-nee-dat-echt-foto

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels