HomeNieuwsEntertainmentModel maakt op Valentijnsdag haar OnlyFans gratis: “Voor de mannen met saaie...

Model maakt op Valentijnsdag haar OnlyFans gratis: “Voor de mannen met saaie vrouwen” (foto’s)

Voormalig glamour-model Carla Belluci uit het Engelse dorpje Hitchin komt dezer dagen met een opvallende bekendmaking. Ze gaat namelijk haar OnlyFans-pagina volledig gratis aanbieden op Valentijnsdag. “Voor de mannen met vervelende en saaie vrouwen”, zo vertelt de 40-jarige vrouw in een interview.

“Dit is voor de mannen die naar bed moeten gaan met hun saaie vrouwen, zodat ze tenminste toch nog een beetje plezier kunnen hebben en een vrouw zien in wat sexy ondergoed. En het is ook voor de kerels met echtgenotes die Bridget Jones-broeken dragen… Misschien krijgen ze nu een échte kont te zien”, verklaart Bellucci.

”Word weer sexy”

Het OnlyFans-model steekt het dan ook niet onder stoelen of banken dat ze vindt dat er een mentaliteitswijziging nodig is bij een specifieke groep vrouwen. “Die dames moeten hun Bridget Jones-ondergoed uitdoen en stoppen met naar bed te gaan om zes uur. Word weer sexy, stop met je kinderen op de eerste plek te plaatsen en maak tijd voor jezelf. Mijn partner en ik gaan in april naar Dubai en we laten de kinderen thuis. Dit wordt onze trip, deze zomer nemen we hen weer mee. Je hebt die dingen nodig om de relatie springlevend te houden.”

Foto: Instagram

HET WEER VANDAAG

Brussel
onbewolkt
28.2 ° C
29.9 °
25.9 °
36 %
2.1kmh
0 %
zo
34 °
ma
25 °
di
30 °
wo
23 °
do
24 °

Populaire Artikels