HomeNieuwsEntertainmentModel doet boekje open: “Ik laat mijn man met andere vrouwen seks...

Model doet boekje open: “Ik laat mijn man met andere vrouwen seks hebben, het houdt hem gelukkig” (foto’s)

Veel vrouwen zouden er niet meteen om staan te springen dat hun partner seks heeft met andere dames. Maar Isabelle James, model op het platform OnlyFans, moedigt het net aan. Ze houdt naar eigen zeggen van de vrijheid van in een open relatie te zitten, nadat ze vroeger samen was met een heel controlerend iemand.

In een interview verduidelijkt ze haar keuze: “Mijn partner en ik hebben inderdaad een open relatie. We hebben elkaar de toestemming gegeven om meerdere seksuele partners te hebben, maar op emotioneel vlak zijn we wel monogaam. Als hij echter seks wilt hebben met andere meisjes, dan is dat ok voor mij.”

”Manipulatief”

“Ik kom zelf uit een monogame relatie waarbij ik emotioneel heel hard gemanipuleerd ben geweest. Ik wilde eigenlijk altijd al een open relatie. Ik ben een zeer seksuele persoon, maar ik besef ook dat mannen op een ander niveau denken. Als mijn vriend plezier wil hebben, dan vraag ik hem gewoon eerlijk te zijn en het me te vertellen. Ik heb het op die manier wel graag eigenlijk. Als je echt van iemand houdt, dan zorg je ervoor dat hij of zij ook kan genieten”, zo besluit ze.

Foto’s: Instagram

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels