HomeNieuwsEntertainmentModel daagt Instagram uit met doorzichtige outfit: «Benieuwd of dit kan zonder...

Model daagt Instagram uit met doorzichtige outfit: «Benieuwd of dit kan zonder gearresteerd te worden» (foto)

Het Britse model Rhian Sugden poseert op Instagram in een outfit die volgens haar te gewaagd is om op Instagram te plaatsen. Voorlopig staat het kiekje nog online.

Rhian Sugden is een 35-jarig ‘Page 3’-model dat regelmatig nieuwe lingerie promoot op Instagram. Dat deed ze onlangs met een doorzichtig exemplaar van het Britse lingeriemerk Ann Summers, al was dat niet zonder risico. «Ik heb enkele supersexy outfits gekregen van Ann Summers. Ik moet toegeven dat het niet makkelijk is om dit doorzichtig exemplaar ‘veilig’ op Instagram te tonen, maar het is mooi. Benieuwd of ik dit kan dragen zonder gearresteerd te worden», knipoogt ze erbij.

Enthousiaste reacties

Haar volgers vinden het helemaal oké en overladen haar met complimenten. «Straks word je opgepakt omdat je te sexy bent», «Wow, deze outfit is prachtig», en «Adembenemend mooi», is de algemene teneur in de reacties.




Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/model-daagt-instagram-uit-met-doorzichtige-outfit-benieuwd-dit-kan-zonder-gearresteerd-te-worden-foto

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels