HomeNieuwsEntertainmentMillie Bobby Brown toont haar liefje

Millie Bobby Brown toont haar liefje

De geruchten gaan al een tijdje de ronde dat Millie Bobby Brown een relatie heeft met Jacob Sartorius. Nu heeft de 13-jarige actrice uit ‘Stranger Things’ dat nieuwtje ook bevestigd. 

Fans van Millie Bobby Brown hadden al een tijdje zo’n donkerbruin vermoeden dat de twee tieners een stelletje vormen. Zo heeft Sartorius de gewoonte om lieve reacties achter te laten op de sociale media-accounts van de Britse actrice. Daarnaast plaatste Brown recent nog een foto op Instagram, waarop ze te zien is met een gigantische knuffel. “Bedankt voor de beer”, zo klinkt het bijschrift. Je raadt nooit wat Sartorius antwoordde: “Natuurlijk”.

De ster uit ‘Stranger Things’ maakt nu een einde aan het mysterie door een foto van hen tweetjes te delen op haar Instagram Stories, inclusief een reeks hartjes. Het kiekje werd volgens US Weekly genomen tijdens oudejaarsavond. De jonge tortelduifjes waren toen samen in Disney World, mét de familie van Millie Bobby Brown.

Doet de naam Jacob Sartorius geen belletje rinkelen? De 15-jarige is nochtans redelijk bekend in de VS als YouTube-zanger en Vine-ster.

Millie Bobby Brown Instagram Stories screenshot
Foto screenshot

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels