HomeNieuwsEntertainment“Mila Kunis is verslaafd aan dieetpillen”

“Mila Kunis is verslaafd aan dieetpillen”

Het gaat niet goed met de Amerikaanse actrice Mila Kunis. De laatste tijd ziet ze er vermoeid en mager uit. Volgens insiders komt dat door haar overmatig gebruik van dieetpillen.

Enkele jaren geleden was Mila Kunis (35) alomtegenwoordig. Zo was ze te zien in onder meer ‘That ’70s Show’, ‘Black Swan’ en ‘Oz the Great and Powerful’. Nu beperkt haar filmcarrière zich tot stemmenwerk voor tekenfilms.

Bijgekomen na zwangerschappen

De vriendin van Ashton Kutcher (41) en moeder van twee ziet er de laatste tijd oververmoeid uit en zit naar verluidt niet lekker in haar vel. In haar entourage wordt vermoed dat ze niet van de dieetpillen af kan blijven. “Mila is verslaafd aan dieetpillen. Ze vond dat ze na haar twee zwangerschappen te dik was geworden. Nadat ze oordeelde dat gewoon diëten niet voldoende was, begon ze grote dosissen dieetpillen te slikken. Mila is daardoor constant slechtgezind. Agressief zelfs. Die pillen werken ook slapeloosheid in de hand. Ashton en de kinderen Wyatt (4) en Dimitri (2) hebben al wat te verduren gekregen…”, luidt het in TV Familie.

Zowel Kutcher als haar entourage maken zich zorgen over haar toestand en waarschuwen haar voor de gevolgen. “Die pillen vreten energie… Mila Kunis riskeert serieuze gezondheidsproblemen’, klinkt het nog.

Het bericht “Mila Kunis is verslaafd aan dieetpillen” verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels