HomeNieuwsEntertainmentMike Tyson rookt elke maand voor 40.000 dollar aan cannabis

Mike Tyson rookt elke maand voor 40.000 dollar aan cannabis

Mike Tyson heeft in een podcast toegegeven dat hij elke maand zo’n 40.000 dollar, oftewel 36.000 euro, aan wiet oprookt. Sinds vorig jaar mag je in de staat Californië cannabis telen voor recreatief gebruik. De Amerikaanse ex-bokser heeft van deze wet gebruik gemaakt om zich in de winstgevende business te verdiepen.

Tyson rookt vooral cannabis om lichamelijke pijn te verzachten, en daar komt hij eerlijk voor uit in zijn podcast ‘Hotboxin’ with Mike Tyson’, te bekijken op YouTube. Tijdens een gesprek met zijn medepresentator, ex-voetballer Eben Britton, vraagt Tyson zich af hoeveel marihuana hij rookt. “Hoeveel rook ik eigenlijk maandelijks? Iets van een 40.000 dollar denk ik.”

Op zijn ‘Tyson Ranch’ van 16 hectaren kweekt de sportman dus een pak cannabisplanten, maar hij heeft ook een centrum opgericht dat de effecten van de drug onderzoekt.

Een bloeiende business

Tyson produceert niet enkel wiet voor eigen gebruik. Hij haalt er maandelijks zo’n 500.000 dollar, oftewel 450.000 euro, inkomsten uit. Naast pure marihuana verkoopt hij ook producten met cannabis in verwerkt.

De ex-bokser is echter niet de enige beroemdheid die geld geroken heeft in de cannabisindustrie. Ook Snoop Dog, Post Malone, Wiz Khalifa en Jay-Z houden zich met het bloeiende zaakje bezig.

Het bericht Mike Tyson rookt elke maand voor 40.000 dollar aan cannabis verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels