HomeNieuwsEntertainmentMichel van den Brande getroffen door kanker

Michel van den Brande getroffen door kanker

Kontrimo-baas Michel Van den Brande, bekend van ‘The sky is the limit’, heeft te horen gekregen dat hij lijdt aan huidkanker. Hij is intussen aan een behandeling begonnen.

De 55-jarige CEO van het Belgische bedrijf dat gespecialiseerd is in stellingbouw kondigde het jammerlijke nieuws zelf aan op Facebook. “Dag vrienden: alvorens de mensen vooroordelen beginnen krijgen, wil ik het volgende kwijt: zit namelijk met huidkanker op mijn hoofd. Nu zijn wij begonnen met een chemo-zalf die wij ‘s morgens en ‘s avonds moeten insmeren op mijn hoofd. We zijn begonnen op 9 maart en het is een kuur van 5 weken.”

Niet verschieten

“Nu gaat mijn hoofdhuid vuurrood worden en moet ik om de twee weken worden behandeld door de huidspecialist die de losgekomen huid moet verwijderen. Dus als jullie mij mochten zien of tegenkomen, dan moeten jullie niet verschieten! Is noodzakelijk voor hopelijk verder kwaad te voorkomen”, klinkt het.

Veel steun

Honderden mensen stuurden hem intussen al steunberichten. “Veel beterschap en een spoedig herstel, Michel”, “Zet een pet op, Michel. Snel beterschap. Waarom jij altijd? Het mag eens ophouden… Dikke knuffel!”, “We duimen voor u, Michel! Dat alles goed mag komen”, klinkt het onder meer.

Het bericht Michel van den Brande getroffen door kanker verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels