HomeNieuwsEntertainmentMichel Van den Brande brengt nieuwe single uit (video)

Michel Van den Brande brengt nieuwe single uit (video)

Michel Van den Brande heeft het weeral gedaan. Samen met schlagerzanger Dennie Damaro brengt de stellingbouwer opnieuw een single op de markt. ‘2 Glazen Bier’ is alvast een waardige opvolger voor zijn debuutsingle ‘Ik Breng Geen Bloemen Voor Je Mee’ uit 2016.

Dennie Denaro schreef de tekst en muziek. David Vervoort, vooral bekend van ‘Dos Cervezas’ van Tom Waes, stond opnieuw in voor de productie.

Voor de 59-jarige ondernemer uit Temse, vooral bekend van ‘The Sky Is The Limit’, is dit al zijn tweede ervaring in de muziekwereld. Voor zijn collega Dennie Damaro is dit niet het geval, want Dennie zit al meer dan 30 jaar in het vak en scoorde al meerdere top 10-hits.

Nog twee nummers op komst

Of deze nieuwe samenwerking een nummer 1- hit gaat opleveren, valt nog af te wachten, maar voor wie fan is van het duo, is er nog goed nieuws: Dennie en Michel lieten weten nog zeker twee singles te maken samen.

De single ‘2 Glazen Bier’ is zowel digitaal als fysiek verkrijgbaar. Michel en Dennie zullen, wanneer deze kunnen doorgaan, de komende tijd ook een beperkt aantal optredens samen afwerken.

Het bericht Michel Van den Brande brengt nieuwe single uit (video) verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels