HomeNieuwsEntertainmentMeghan Markle was ooit streelmeisje in een spelshow

Meghan Markle was ooit streelmeisje in een spelshow

Voordat Meghan Markle een rol kreeg in Suits en zich verloofde met de Britse prins Harry, verscheen ze als streelmeisje in een spelshow. Dat is het bewijs dat ook doodgewone meisjes prinses kunnen worden.

In 2006 en 2007 verscheen Meghan Markle een aantal keer als streelmeisje in de spelshow ‘Deal or No Deal’. “Ik deed het om de eindjes aan elkaar te knopen toen ik nog audities deed”, vertelde ze een aantal jaren geleden aan Esquire. “Eerst werkte ik aan de Amerikaanse ambassade in Argentinië en plots zat ik in ‘Deal or No Deal’. Het was een leerrijke ervaring.”

Goedkope hakken

Het werk bleek niet altijd een pretje. “Ik moest daar heel lang op oncomfortabele, goedkope hakken van twaalf centimeter staan”, aldus Markle. “En dan moest ik wachten tot iemand mijn nummer koos voor ik weer mocht gaan zitten.”

Royalty

Naast haar verschijning in ‘Deal or No Deal’, speelde ze ook gastrollen in ‘General Hospital’, ‘CSI: Miami’, ‘Fringe’, en ‘Castle’. Daarna kreeg de toekomstige prinses een rol in de serie ‘Suits’. Recent deelde de Amerikaanse echter mee dat ze een punt zet achter haar carrière als actrice om zich volledig op haar leven als royal te focussen.

 

Meghan Markle as Case Model on Deal or No Deal from Game Show Network on Vimeo.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels