HomeNieuwsEntertainmentMeghan Markle in de politiek?: “Zie haar ooit president worden”

Meghan Markle in de politiek?: “Zie haar ooit president worden”

Wil Meghan Markle zich wagen aan de politiek? Het zou royaltykenner Phil Dampier, die al 33 jaar het reilen en zeilen in Buckingham Palace volgt, alvast niet verbazen. Meer nog: de royaltywatcher ziet haar zichzelf ooit kandidaat stellen voor het presidentschap.

De meest recente toespraak van Meghan Markle sprak volengs Dampier boekdelen. Ze bezocht een organisatie voor gendergelijkheid waarbij de voormalige ‘Suits’-actroe zei de dat ze voortaan haar “stem kan gebruiken op een manier zoals dat vroeger niet kon”. En ook Harry liet optekenen dat hij en zijn vrouw niet langer het gevoel hebben dat ze zich niet langer moeten schikken naar het protocol van de royals.

Message received?

De woorden van Meghan en Harry waren volgens Dampier te lezen als duidelijke boodschap richting de Britse royals. Hij meent dat Meghan sowieso nooit zal zwijgen als het gaat om het steunen van de goede doelen die haar na aan het hart liggen.

Royaltywatcher Phil Dampier – Foto Twitter

Hij gaat zelfs zover om te beweren dat ze intussen een politieke carrière ambieert. “Ik geloof inderdaad dat ze steeds meer betrokken zal raken bij de politiek en op een dag zal proberen zich kandidaat te stellen voor het presidentschap.”

Harry stemt in

“Omdat ze niet langer een lid van de Britse koninklijke familie is, staat het haar vrij om zich in te laten met alle doelen die ze maar wil”, verklaart de expert. “En ik denk dat Harry er gewoon mee instemt. Ik verwacht Meghan dus vooraan en ook te midden van bepaalde bewegingen te zien.”

Het bericht Meghan Markle in de politiek?: “Zie haar ooit president worden” verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels