HomeNieuwsEntertainmentMariah Carey: “Op kerstavond wil ik seks. En véél!”

Mariah Carey: “Op kerstavond wil ik seks. En véél!”

De Amerikaanse zangeres Mariah Carey is verzot op Kerstmis. Dat is geen verrassing, want de ondertussen grijsgedraaide kerstklassieker ‘All I Want for Christmas’ komt uit haar mond. Maar Kerstmis doet écht iets met haar. Ze wordt er zelfs letterlijk opgewonden van, zo vertelt ze.

Net als elk jaar kom je er ook nu niet onderuit. Het nummer ‘All I Want for Christmas’ weergalmt uit de luidsprekers van zowat alle winkelcentra van het land. En dat al sinds 1994, toen Mariah Carey het liedje inzong. Dat heeft haar overigens geen windeieren gelegd, want het swingende kerstnummer heeft haar ondertussen al 68 miljoen euro opgebracht.

Momenteel reist Mariah Europa rond met haar ‘All I Want for Christmas’-tour en onlangs was ook Brussel aan de beurt. Daar sprak de 48-jarige zangeres met TV-Familie over haar passie voor Kerstmis. ‘Ik word er helemaal opgewonden van. Letterlijk hé. Op kerstavond wil ik seks. En véél!”, klinkt het.

Passie onder de kerstboom

De zangeres die onder meer ook bekend is van ‘When you believe’, een duet met Whitney Houston, legt uit hoe haar kerstavond eruit gaat zien. Die zal ze niet vieren met haar kinderen, de tweeling Monroe en Morrocan (7), die ze overlaat aan een nanny. “Kerstdag is voor hén. Ja, dat is heilig voor mij. Dan is de kerstman langs geweest en mogen Monroe en Morrocan hun cadeautjes openmaken. Die gelukzalige blik in hun ogen zien, dat wil ik voor geen geld ter wereld missen!”, vertelt ze.

Kerstavond zelf staat voor haar volledig in het teken van de liefde, en dat is haar 13 jaar jongere vriend Bryan Tanaka (35). “Ik vind kerst zo ongelooflijk romantisch. Die fonkelende lichtjes in de boom, een haardvuur op de achtergrond… Op kerstavond wil ik enkel met Bryan bezig zijn. Bij het schijnsel van de kerstboom geven we ons dan helemaal aan elkaar over. Dat is passie ten top”, droomt ze al vooruit.

Sexy kerstcadeau

Mariah ziet er de laatste tijd overigens weer haar verleidelijke slanke zelve uit, nadat ze een periode een stuk bijgekomen was. Ook die pluim mag Bryan op zijn hoed steken. “Dankzij Bryans liefdevolle steun ben ik weer in supervorm. Ik voel me opnieuw sexy. En daardoor heb ik ook meer zin in seks. Da’s ook een beloning voor Bryan, natuurlijk. Want je hoort hem absoluut niet klagen als hij mij als kerstcadeautje mag uitpakken…”, knipoogt ze.

Het bericht Mariah Carey: “Op kerstavond wil ik seks. En véél!” verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels