HomeNieuwsEntertainmentMariah Carey begint rechtszaak tegen oud-assistente en eist miljoenen

Mariah Carey begint rechtszaak tegen oud-assistente en eist miljoenen

Mariah Carey is een rechtszaak begonnen tegen een voormalige assistent. Lianna Azarian zou privé-informatie over de zangeres hebben doorgespeeld aan de pers. Carey eist 5 miljoen dollar (4,38 miljoen euro) schadevergoeding wegens vertrouwensbreuk en het verbreken van een geheimhoudingscontract.

In rechtbankpapieren die maandag werden ingediend, beweert Carey volgens The New York Post dat de assistent haar in eerste instantie probeerde te chanteren. Ze zou 8 miljoen dollar hebben geëist om de informatie voor zich te houden.

Toen de zangeres daar niet op inging, deelde Azarian de documenten volgens Carey met de Britse krant Daily Mail. Het ging onder meer om informatie over de plastische chirurgie die de zangeres onderging. Ook zou de assistent de bron zijn geweest voor een artikel over een affaire van de muzikante met een danser tijdens haar verloving met James Packer.

Ruim salaris

In de papieren merken de advocaten van de zangeres op dat haar voormalige werknemer een van de bestbetaalde assistenten in de VS was. Ze kreeg een salaris van ruim 260.000 euro.

Het bericht Mariah Carey begint rechtszaak tegen oud-assistente en eist miljoenen verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels