HomeNieuwsEntertainmentMaker van ‘Modern Family’ verlaat Trumpgezinde zender Fox

Maker van ‘Modern Family’ verlaat Trumpgezinde zender Fox

Steve Levitan, een van de makers van de hitserie ‘Modern Family’, heeft getweet dat hij niks meer te maken wil hebben met de televisiezender Fox News. Hij is het niet eens met de visie van de zender omtrent het beleid van Trump.

Levitan tweette dat hij “ervan walgt om bij een bedrijf te werken dat ook maar iets te maken heeft met Fox News. Deze bullshit is het tegenovergestelde van waar ‘Modern Family’ voor staat.” Hij deed dit naar aanleiding van een uitspraak van nieuwslezeres Laura Ingraham. Zij verdedigde president Trump namelijk door te zeggen dat de migrantencentra als ‘zomerkampen’ of ‘internaten’ zijn.

Het tiende en laatste seizoen

Hoewel de serie geproduceerd wordt door de tv-studio van Fox, wordt Modern Family uitgezonden op ABC, dat in handen is van Disney. Disney zal in de toekomst mogelijk de productie-activiteiten van Fox overnemen. Dat zou betekenen dat Levitan niet langer banden heeft met de zender. Hoe dan ook is hij niet van plan om nog langer bij 20th Century Fox te blijven.

Het negende seizoen van de serie is in mei geëindigd. De makers werken nog aan een tiende seizoen en houden er dan mee op. “Ik wil het publiek achterlaten met het gevoel dat ze nog meer ‘Modern Family’ willen. Dat is volgens mij een mooie manier om te eindigen”, vertelt Levitan aan The Hollywood Reporter.

Het bericht Maker van ‘Modern Family’ verlaat Trumpgezinde zender Fox verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels