HomeNieuwsEntertainmentMaakt Stromae deze vrijdag zijn comeback?

Maakt Stromae deze vrijdag zijn comeback?

Het gerucht doet al een tijdje de ronde dat Stromae binnenkort terug op het podium kruipt. Nu de artiest zelf een mysterieus filmpje op Instagram heeft gedeeld, worden fans écht gek. 

Stromae heeft een tijdlang weinig van zich laten horen. Nadat hij in 2013 zijn album ‘Racine Carrée’ uitbracht, bleef het op muzikaal vlak stil rond de Brusselse artiest. Hij wou naar eigen zeggen iets rustiger aan doen en zich meer focussen op zijn kledinglijn ‘Mosaert’.

“Elle défile”

Die stilte is nu doorbroken, aangezien Stromae voor het eerst in drie jaar een video op Instagram heeft gedeeld. Daarin zien we modellen van zijn modemerk een roltrap afgaan. Tegelijk zingt hij de woorden: “Elle défile”. Er volgt een zwart scherm dat iets belooft voor deze vrijdag. Maakt Stromae eindelijk de comeback waar iedereen op zit te wachten?

Onlangs werkte hij al mee aan een lied van de Franse rapper OrelSan. Hij tekende ook een nieuw platencontract en zocht figuranten voor een videoclip. Het filmpje op Instagram zou wel eens een fragment uit die videoclip kunnen zijn. Het blijft nog even in spanning afwachten, maar vrijdag weten we meer.

A post shared by @ stromae on

Lees ook:

Het bericht Maakt Stromae deze vrijdag zijn comeback? verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels