Vind ons op

Zita

Entertainment

Lotte Vanwezemael verbluft in diep uitgesneden jurk: «Daar wordt een mens stil van» (foto)

Lotte Vanwezemael was afgelopen vrijdag aanwezig op de verkiezing van de Provinciale Voetballer van het Jaar. Ze trok de aandacht met een opvallende outfit. «Wow, geen woorden voor!», klinkt het in de reacties.

Afgelopen vrijdag werd voor de 20ste keer de beste voetballer uit de provinciale reeksen verkozen in discotheek Versuz in Hasselt. Ook seksuologe Lotte Vanwezemael was van de partij, en hoe! De 29-jarige radiopresentatrice, die je onder meer kent als ‘Seksuolotte’ op MNM, droeg een diep uitgesneden kleedje en deelde enkele foto’s ervan op Instagram.

Bondgirl

Daar wordt ze overladen met complimenten. «Je ziet er goddelijk uit in deze jurk», «Precies een bondgirl», «Prachtig kleedje, Lotte», «Wauw, mooi! Een echte diva», «Ja Lotte… Daar wordt een mens stil van», «Wow, geen woorden voor!», «Je ziet er stralend uit», en «Wauw Lotte, en jij kreeg commentaar tijdens ‘Dancing with the Stars’?! Die hadden prut in hun ogen zeker? Als vrouw zeg ik: amai, wat een knappe verschijning! Laat die dwazen maar zeggen», lezen we onder meer in de reacties.

Klik hieronder op het pijltje naar rechts om beide foto’s te bekijken.


Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/lotte-vanwezemael-verbluft-diep-uitgesneden-jurk-daar-wordt-een-mens-stil-van-foto

Meer in Entertainment

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top