HomeNieuwsEntertainmentLingeriecollectie van Kim Kardashian doet veel stof opwaaien

Lingeriecollectie van Kim Kardashian doet veel stof opwaaien

Realityster Kim Kardashian is druk bezig om haar al enorme imperium nog verder uit te breiden. Na zangeres Rihanna gaat nu ook zij een lingeriecollectie lanceren. Maar het merk ‘Kimono intimates’ ligt door de naam stevig onder vuur. 

Volgens entertainmentsite TMZ heeft Kim Kardashian recent een patent genomen op de naam ‘Kimono Intimates’. Onder deze naam zou de realityster haar eigen lingeriemerk willen starten en slaapkleedjes, beha’s en slips op de markt brengen. Op zich geen vreemde zaak dat ze in de textielsector stapt, zangeres Rihanna gaf al het goede voorbeeld, maar de naam Kimono erin verwerken was misschien niet haar slimste zet.

Culturele toe-eigening

In Amerika ligt het nogal gevoelig als je de cultuur van iemand anders zomaar toe-eigent. Zo kreeg Kardashian eerder ook al kritiek omdat ze conrows (typische Afrikaanse haarstijl) droeg. In april kreeg een Amerikaanse studente het dan weer hard te verduren op sociale media nadat ze naar haar schoolbal ging in een traditionele Chinese jurk. Benieuwd hoe de vrouw van Kanye West ook deze rel weer in haar voordeel zal laten spelen.

Het bericht Lingeriecollectie van Kim Kardashian doet veel stof opwaaien verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels