HomeNieuwsEntertainmentLindsay Lohan is nieuw gezicht van advocatensite

Lindsay Lohan is nieuw gezicht van advocatensite

Zeggen dat Lindsay Lohan een tumultueus verleden heeft, is een flink understatement. Ruim tien jaar geleden belandde de actrice geregeld achter tralies of in een afkickkliniek. Maar nu lijkt het erop dat haar juridische escapades haar aan een job geholpen hebben, bij een advocatensite nota bene.

Advocatensite Lawyer.com heeft Lindsay Lohan gestrikt als boegbeeld. Momenteel is ze de ster van een reclamespotje, waarin ze grapt over haar oude streken. “Toen ze me benaderden was ik een beetje in de war en bang, want ik dacht dat ik me weer in de problemen had gewerkt”, vertelt de voormalige kindster ‘ Het idee achter Lawyer.com is dat ze mensen beschermen. Zoals wanneer je wordt aangehouden voor rijden onder invloed. Laten we niet doen alsof dat mij nooit een keer is overkomen, of twee, drie…”

Vanaf 2006 leek het wel alsof Lohan, die vooral bekend was van haar rollen in ‘The Parent Trap’ en ‘Mean Girls’, het spoor een beetje bijster was. Ze raakte verslaafd aan drugs en alcohol en werd meerdere keren gearresteerd voor roekeloos rijden en winkeldiefstal. Sinds de actrice haar laatste proeftijd twee jaar gelden afsloot, lijkt ze terug op het rechte pad te zijn.

Het bericht Lindsay Lohan is nieuw gezicht van advocatensite verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels