HomeNieuwsEntertainmentLiam Payne is vastberaden: “One Direction zal een tweede leven krijgen”

Liam Payne is vastberaden: “One Direction zal een tweede leven krijgen”

De Britse boyband One Direction laste in maart 2015 voor onbepaalde tijd een hiatus in, waarna de vier bandleden zich op hun soloprojecten gingen toeleggen. Stichtend lid Liam Payne stelde afgelopen zondag in het programma ‘Sunday Brunch’ op de Britse zender Channel 4 dat hij absoluut gelooft een reünie, maar eerst zullen de fans nog eventjes geduld moeten oefenen.

Vier jaar geleden scheidden de wegen van Harry Styles, Liam Payne, Louis Tomlinson en Niall Horan in onderlinge overeenstemming, maar diezelfde wegen zullen na ettelijke jaren weer samenkomen, verzekerde Payne. “Ik denk absoluut dat de band nieuw leven zal worden ingeblazen. Alleen weet ik niet wanneer: alle bandleden hebben onlangs nieuwe muziek gereleased, en dus is iedereen nog minstens twee jaar volop bezig met promo voeren en zo. Dus voorlopig komen de solocarrières nog eventjes op de eerste plaats.”

Weerzien met Harry Styles

Tomlinson brengt begin volgend jaar zijn eerste soloplaat uit. Zijn debuutalbum zal ‘Walls’ heten. Hij is het laatste lid dat in zijn eentje een album uitbrengt. De debuutplaat van Payne, ‘LP1′, kwam vorige week uit. Styles, Horan en Zayn Malik, die de band nog voor de split verliet, kwamen al eerder met een album.

Voorts zei Payne in de show nog dat hij onlangs ex-bandlid Harry Styles voor het eerst in drie jaar in levende lijve gezien heeft toen hij optrad in Londen. “Hij is niet veranderd: ik zag dezelfde knul die ik kende toen we splitten. Het is zo’n wonderlijke kerel.”

Het bericht Liam Payne is vastberaden: “One Direction zal een tweede leven krijgen” verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels