Vind ons op

Zita

Liam Hemsworth reageert voor het eerst na scheiding met Miley Cyrus

Entertainment

Liam Hemsworth reageert voor het eerst na scheiding met Miley Cyrus

Liam Hemsworth heeft op Instagram voor het eerst gereageerd op zijn scheiding met Miley Cyrus. De twee waren nog geen jaar getrouwd, maar de 29-jarige acteur kent geen wrok. “Hallo allemaal. Miley en ik zijn recent uit elkaar gegaan. Ik wens haar het allerbeste en niets dan gezondheid en geluk”, laat hij weten.

Verder schrijft de jongste van de Hemsworth-broers, die momenteel in zijn thuisland Australië verblijft, dat de breuk een privékwestie is. Hij zal daarom niet op vragen van media reageren. “Alle eerder aan mij toegeschreven quotes zijn vals”, aldus Hemsworth, die besluit met “peace and love”.

“Vechten tegen evolutie werkt niet”

Het bericht van Liam komt daags nadat Miley voor het eerst op de breuk reageerde. Miley schreef op Instagram nogal cryptisch dat “vechten tegen evolutie niet werkt, want je wint nooit”. Verandering omschreef ze voorts als “onvermijdelijk”.


Ondertussen gaat de 26-jarige Miley verder met haar leven: ze werd afgelopen weekeinde zoenend betrapt met Kaitlynn Carter, de ex van ‘The Hills’-ster Brody Jenner, de halfbroer van Caitlyn en Kendall. Carter en Cyrus zijn momenteel op vakantie in Italië en hebben het er duidelijk gezellig.

Het bericht Liam Hemsworth reageert voor het eerst na scheiding met Miley Cyrus verscheen eerst op Metro.

Meer in Entertainment

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top