HomeNieuwsEntertainmentLesley-Ann Poppe reageert schitterend op grofgebekte dame die zegt dat ze "zo'n...

Lesley-Ann Poppe reageert schitterend op grofgebekte dame die zegt dat ze “zo’n lelijke hangborsten” zou verbergen (foto)

Onderstaande dame is niet bepaald lief voor Lesley-Ann Poppe.

Drie dagen geleden plaatste Lesley-Ann onderstaand plaatje op Instagram. Gewoon een leuke, zomerse foto als je ’t ons vraagt.

Maar daar denkt blijkbaar niet iedereen hetzelfde over. Een ‘fan’ liet namelijk een grove reactie achter. “Mist klasse… Zo’n lelijke hangborsten zou ik verbergen… Alleen het kleed is mooi…”, zet ze onder het prentje.

Lesley-Ann besluit te reageren: “Zeer klassevolle opmerking. Gelukkig ben ik niet onder de indruk van bodyshamers.” En ook enkele echte fans geven hun mening op de ongepaste reactie: “Triest. Heel triest…”, klinkt het. Poppe’s man Kevin laat ook van zich horen: “Ben heel fier op mijn vrouwtje en dat ze zich goed voelt in haar vel. Ik hoop voor jou ook dat je je goed voelt. #teamnohate.”

Kaat Bollen begrijpt er ook niets van: “Waarom zijn het toch zo vaak de vrouwen die het andere vrouwen moeilijk maken? Zo jammer! #womensupportwomen.”

’t Ging over deze foto:

https://www.instagram.com/p/BzlSeAPDTFI/

Poppe’s reactie (naam gecensureerd door de redactie van Zita):

Kaats reactie (naam gecensureerd door de redactie van Zita):

Foto: Instagram

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels