HomeNieuwsEntertainmentLesley-Ann Poppe openhartig: "Eind 2018 heb ik een miskraam gekregen"

Lesley-Ann Poppe openhartig: “Eind 2018 heb ik een miskraam gekregen”

Samen met haar partner Kevin doet Lesley-Ann haar verhaal in ‘Story’.

Over het verwerpen van haar stoeipoes-imago bijvoorbeeld: “Ik wil mijn zakelijke kant niet ondermijnen. Ook voor mijn zoon Benjamin, stilaan een puber, kan ik beter stoppen met dat stoeipoes-imago. Anders wordt dat heel gênant.”

Iets later in het interview wordt Lesley-Ann gevraagd hoe het met hun kinderwens zit. “We willen graag een tweede kindje, maar we pakken het iets berekender aan… En dan moet de natuur nog meewillen natuurlijk…”

Op de vraag of dat een probleem zou kunnen zijn, antwoordt Poppe: “Eind vorig jaar heb ik een miskraam gekregen… Ik was negen weken zwanger. Dat was weer even heftig, maar ik probeer er ook niet te veel bij stil te staan… Gelukkig kunnen we allebei goed relativeren.”

“Als je nog geen twaalf weken zwanger bent, weet je dat er een grote kans bestaat dat er iets misgaat”, aldus Poppe. “Eén op de drie vrouwen krijgt een miskraam. Dat is dus altijd met een bang hartje afwachten.”

Gelukkig staat het koppel positief in het leven: “We hebben al veel geluk gehad in ons leven, dat ongeluk nemen we erbij. Tegenslagen horen nu eenmaal bij het leven.”

Foto: Instagram – Bron: Story

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels