HomeNieuwsEntertainmentLesley-Ann Poppe deelt sexy badpakfoto en verklapt haar geheim

Lesley-Ann Poppe deelt sexy badpakfoto en verklapt haar geheim

Een nieuwe dag, een nieuw BV-prentje!

Jep, deze keer geen ‘lading BV-prentjes’, maar gewoon ééntje. En ’t is een plaatje van niemand minder dan Lesley-Ann Poppe.

De voorbije dagen vertoefde ze namelijk in Dubai. Dat het ginds lekker warm was, bewees ze eerder al. Maar ook tijdens de laatste uren van haar vakantie, bleek het meer dan aangenaam badpak-weer te zijn. Dat toont ze met onderstaande foto!

https://www.instagram.com/p/BuyGKOQhBNp/

In de reacties op haar foto vragen velen hoe ze zoveel vermagerd is. Gelukkig verklapt Poppe maar wat graag haar geheim aan haar fans. “Het komt er vooral op neer om zo weinig mogelijk bereide maaltijden te eten. Wel veel groenten en proteïnen. Als ontbijt eet ik bijvoorbeeld havermout (klaargemaakt met amandelmelk) met rood fruit. Als middageten een klein bruin broodje met groenten en kip (zonder saus, maar met augurken of ananas voor de smaak) en als avondeten een vers gemaakte maaltijd met groenten en vis (of kip), zonder aardappelen of rijst. Ik snoep ook nooit of eet geen desserts. En ik sport ook 3 a 4 keer per week met een personal trainer”, aldus de dame.

Foto: Instagram

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels