HomeNieuwsEntertainmentLeen Dendievel en Udo geven in het grootste geheim huwelijksfeest

Leen Dendievel en Udo geven in het grootste geheim huwelijksfeest

Leen Dendievel en Udo Mechels hebben wel kaas gegeten van geheimzinnigheid. Nadat ze elkaar een jaar geleden het jawoord gaven, hebben ze nu in het grootste geheim hun trouwfeest gegeven. En dat ondanks een rist BV’s op de gastenlijst. 

De trouwpartij was naar verluidt heel intiem, met alles erop en eraan. De 35-jarige ‘Thuis’-actrice en 43-jarige zanger nodigden ook heel wat BV’s uit, waaronder Karen Damen, Silvy De Bie en Kris Wauter. Allemaal kregen ze instructies om te zwijgen, wat zelf in dit Instagram-tijdperk is gelukt.

“De Ware Liefde”

Het koppel is niet aan hun proefstuk toe, want exact een jaar geleden onthulde Leen Dendievel in het Eén-programma ‘Het zomert’ uit het niets dat zij en Udo in het huwelijksbootje waren gestapt. Ver weg van alle fans en camera’s, in hun tuin. “Ik ben de vrouw van mijn man geworden”, zei de ‘Thuis’-actrice toen. “We wilden het bescheiden houden, met weinig mensen. Een feest volgt nog.”

Leen en Udo zijn al 5,5 jaar samen. In de zomer van 2017 vroeg de voormalige winnaar van ‘X-Factor’ haar ten huwelijk. “Ik ben nooit op zoek gegaan naar de liefde. Ik was 30 toen ik Udo leerde kennen. Eens je de ware liefde gevonden hebt, doe je daar alles voor”, aldus Dendievel in een eerder interview.

Het bericht Leen Dendievel en Udo geven in het grootste geheim huwelijksfeest verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels