HomeNieuwsEntertainmentLaura uit ‘Temptation Island’ is zwanger van eerste kindje: «We kunnen niet...

Laura uit ‘Temptation Island’ is zwanger van eerste kindje: «We kunnen niet wachten tot je er bent!»

Heuglijk nieuws voor Laura en Roger, die we nog kennen uit ‘Temptation Island’. Het koppel is in blijde verwachting van hun eerste kindje. Dat maakten ze bekend op Instagram.

Waar is de tijd dat Laura Moenaert en Roger Osei Bonsu zich aan de ultieme relatietest onderwierpen? Wel, zo’n 4 jaar geleden. Ze vielen toen op – of net niet – door de rust die ze uitstraalden. Ze sloten het avontuur dan ook succesvol af, maar na hun deelname gingen ze alsnog een tijdje uit elkaar. In 2020 kozen ze echter resoluut weer voor elkaar, met als kers op de taart hun verloving exact een jaar geleden.

Foto van echo

Maar er is meer! In het najaar verwelkomen de tortelduifjes een kleine versie van zichzelf. «Het is bijna zover! Mama en papa kunnen niet wachten tot je er bent. We houden voor altijd van je», klinkt het enthousiast op Instagram bij een foto van een echo.

Felicitaties

Hun volgers zijn ontzettend blij voor hen. «Oh mijn God, zo leuk! Geniet ervan!», «Van harte gefeliciteerd met jullie zwangerschap», «Oh proficiat! Jullie gaan dat geweldig doen!», «Tof om te zien van waar jullie komen samen en hoe jullie eruit zijn gekomen», «Wauw, zo blij voor jullie!», en «Hoe zalig is dit! Proficiat!», wordt er gereageerd.

laurafoto2

Wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://www.metrotime.be/nl/showbizz/laura-uit-temptation-island-zwanger-van-eerste-kindje-we-kunnen-niet-wachten-tot-je-er-bent

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels